Ludwig-Photography

2011-01-28
18:49:12

godkväll
tjoho, just nu sitter jag här och suckar oh väntar på att en person ska svara på telefonen, blir lite irreterad, min kompis challe ska hoppa på i gränna, sen ska vi åka in till resecentrum sen hem igen, ja måste göra en ärende haha :D, ne men ja ska få piercingar, JAG FÅR HA PIERCING NU så jävla nice, efter juneporten (resecentrum) så ska ja till gården i gränna :) HUR MÅR NI DÅ?
piercingen är köpt på smycket,, inne i stan! :)

2011-01-20
21:13:03

Moonlight
Bilder, efter att ja har tränat, ganska kul, men bilden på månen blev suddig för att ja tro att linsen var smutsig! aja vad tycker ni?


2011-01-16
11:39:21

Hello
Nu var det på tiden att jag skrev i denna lilla blogg, varför jag inte har skrivit eller lagt upp några bilder är för att ja ja har vart trött och inte orkat göra något, ja har t.o.m tillbringat en hel vecka i skolan utan att jag knappt har märkt något, tiden går som bara den, det har vart julafton och nyårsafton :) och ja har vart med mina vänner, helt underbart, ne nus ak ja inte sitta här och skriva skit, hehe, just nu sitter jag och äter godis från hemmakväll, och funderar på vilken buss jka ska ta till kaxholmen, det är ju rätt chill att sitta framför datorn, eller hur?  vad är det ni vill se mer i min blogg? videos,? musik? texter? bilder? tips? vad skriv och berätta!


2011-01-01
12:42:49

Nyårsdagen
Allt är stängt och det finns inget att göra.
'
Tryck på bilden för att få den större.