Ludwig-Photography

2010-09-27
17:10:08

17.05
Det var ett tags sen nu, har inte bloggat på länge vettu, det är så att jag har vart för lat för att ens titta på bloggen, jag funderar på att skaffa något nytt hit,ty skaffa en ny headerer, och ni har kanske sätt att det ite har kommit specielt nya bilder på det sistonde, men det funkar inte att lägg aupp bilder här längre typ, men ja ska försöka en sista gång, är trött på skiten, men ja ska lägg saupp alla bilder på flickr.se ! det är najs place där ;)

2010-09-25
12:59:48

Hejhej, det var ett tag sen jag la upp nå...

Hejhej, det var ett tag sen jag la upp något här. Har haft fullt upp med allt. Träning läxor och allt annat. Men jag har några hundratals bilder som jag ska lägga upp sen:-P haha kanske inte blir alla på en gång. För då blir ni ju fan uttråkade, det är jul om 3 månader och minus en dag. Fett nice. Att tiden går så fort. Annas så lever jag:) just nu så sitter jag och lotta hundvakt igen. Vi vaktar 12 hundar bara, jätte bara. Haha, som ni kanske ser så har jag gjort en ny design,jag tycker faktist om den. Färg glad och simpel:)


2010-09-23
16:39:08

Dagen låt?
En reklam låt från tv4.se

2010-09-20
20:42:27

Mörk ute.. Det är ju ka...

Mörk ute.. Det är ju kallt ute, va fan. Nu pallar jag inte ha regn längre. För jag vill ju fan ha fallande röda löv. Sen vill jag ha snö :) så roligt. Imon ska jag för fan träna så jag kräks fy fan vad jag ska träna. Idag har jag haft faktist roligt. Jag var i hva i idag med mamma:)tog blodprov.:)


2010-09-18
23:14:24

En riktigt rolig!
Godkväll, hur mår ni då? Ja mår toppen, fyfan vad rolg kväll a har haft, spenderat dagen med Sandra Och Aron, och senare kom Tony (:

Riktigt nice asså, haft sketans kul med dom, käkade pizza (nyttigt) ;)


2010-09-17
21:41:44

Hyperventelera

Faran med att hyperventilera

När man hyperventilerar vädras koldioxid ut ur blodet utan att syretrycket för den skull höjs. I vanliga fall skulle man känna av när koldioxidtrycket blev för lågt i förhållande till syret, det skulle bli den första signalen till att man ska börja andas igen. Men när man hyperventilerar kommer denna signal mycket senare. Syrehalten har då sjunkit så pass mycket lägre att det kan leda till att man blir medvetslös. Man får alltså undan koldioxid och därför kan man hålla andan mycket längre. Detta ger dock inte mer syre än om man bara tar två djupa andetag innan man dyker.

2010-09-17
21:41:23

Det som ja är rädd för du vet!
Ni vet a är så jävla rädd för just såna äckliga läskiga clowner, ja känner att ja börjar andas dåligt nu, så ja får skynda mig, ddetta kanske låter förjävligt!

Hatar sånnna här.
Ja börjar Hyperventelera när ja ser såna, Läs vad (hyperventelera är) i nästa inlägg!

http://sonavadam.blogg.se/images/2009/it-clown_29534879.jpg


Men ja är inte rädda för http://www.buttericks.se/cache/makeup_large/245.jpg

2010-09-17
21:23:49

Deprimerad
DET SURA NÄR HÖSTEN KOMMER, är att ja får alltid såna äckliga höstdeppitider ibland, ja kan sjunga så lågt så ja kräks,

Symtom på årstidsbunden depression

Vid årstidsbunden depression under höst och vinter är ett utmärkande drag att man sover mer än vanligt. Trots detta upplever man en extrem trötthet. Dessutom ökar suget efter kolhydrater och sötsaker, och man går ofta upp i vikt. Dessa besvär finns inte vid årstidsrelaterade besvär sommartid.

I övrigt skiljer sig inte årstidsbunden depression särskilt mycket från andra depressionstillstånd. Typiska symtom är nedstämdhet, koncentrationssvårigheter, brist på intresse även för sådant som man tidigare tyckte om att göra samt minskad förmåga att uppleva glädje. Arbetsförmågan minskar i varierande grad.

 

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00242/morkt_242977b.jpg

2010-09-17
21:11:07

Nu kör vi med dagens låt igen ;)
Här kommer faktist en riktigt bra "artist" som var med i idol, lyssna och njut :)


2010-09-17
07:09:51

Godmorgon på er, som är kvar och läser....

Godmorgon på er, som är kvar och läser. Just nu sitter jag på en bänk och väntar på bussen. På bussen sitter en kompis till mig:), idag är jag ganska morgonpigg, i helgen kommer jag få en ny mobil. Och då kommer jag nog skriva lite mera. Bara för att denna mobilen jag har nu, den har så konstiga knappar. Den ena funkar inte och den andra måste man trycka skithårt. Den är störd:)


2010-09-16
21:45:44

Sova?
Vafan, igentligen äär detta inlägg bara ett skitinlägg, för ja ska inte alls sova kom ja på, för klockan är inte så mycket;) fast igentligen vill jag ju dte för då får ja sova mycket längre:) och ja vill sova! Imon ska ja åka till emelie! :)

2010-09-16
21:41:27

Lite sena och opuplicerade bilder ;)


2010-09-16
21:28:17

Mitt jag ?
Det var länge sen jag skrve i kategorien ( om mig) så ja tänkte att ja skulle skriva lite i den, för det första mår jag skitbra, och är på bästa humöret någon sin, sen har ja världens snyggaste blogg, och världens bästa FAMILJ,  och jag älskar dom som faaan, och sen har ja världens bästa gulligaste EMELIE! ÄLSKAR DIG <3
Ja älskar allt som tillhör mig, ja ha bästa vännerna i skolan, erik aron :) tack för ni hjälper mig! och för att ni är min vän :)

Imon så stror ja att ja ska vara med Emelie!<3


2010-09-16
21:10:59

Musiken igen ;)
Här kommer en gammal goding, som jag älskar , fyfan vad jag sjunger :D

Donkeyboy - Ambitions


2010-09-16
20:48:28

Ni kanske inte ser;)?... Vad har hänt med...

Ni kanske inte ser;)?... Vad har hänt med ni blogg, jo fan den har blivit hur snygg som helst:) eller vad tycker ni? Det tog ungefär 1 timme och göra. Bara för att jag har ändrat precis alla koder från topp till tå, haha och medans det har jag hört min syster lotta i örat hela tiden. Vi har pratat på skype hela tiden. Det är kul, Imon så är det fredag. Och jag ska kanske vara med emelie efter skolan och hitta på något:-Dvad ska ni göra i helgen?


2010-09-15
20:36:18

Godkväll!
Som ni har sätt så ha rja piggat upp min design igen, haha den var tråkig den förra, skriv vad ni tycker.

idag så kom det fram en fin regnbåge,
det gick inte lägga in mer bilder, lägger upp två bilde rimon:)

2010-09-14
21:07:53

Vet ni vad, mamma undrade varför jag tapp...

Vet ni vad, mamma undrade varför jag tappade andan. Men det är så att vi tittar på något program. Och jag helt plötsligt såg en sån äcklig arg clown, jag tappar kontrollen över min kropp när jag ser såna. Det kanske ni inte visste om mig;) men jäkla vad rädd jag blir. Nå ja inte mer om det. Idag hade jag möte med mamma i skolan. Om mina läxor och vilka ämnen jag behöver hjälp i.:) känns faktist bra,jag kanske behöver en dator och plugga i ;)


2010-09-13
23:04:16

Godkväll, detta blir dagens typ tredje oc...

Godkväll, detta blir dagens typ tredje och sista inlägg. Jag har inte hunnit med så mycket. Jag har ju tränat 3 dagar i sträck.idag tränade jag med Aron. Det tar riktigt kul. Och Imon så ska jag också träna med leo och Aron. Men jag vette fan när. För jag ska till skolan med mamma och prata om mina betyg någon vad jag behöver hjälp med. För det kanske blir så att jag ska få ha en dator på lektionen. Och göra mina uppgifter på. Det hoppas jag blir kul.det går jättebra med närvaron nu också det är ju bra(y). Det är saker jag stör mig på i skolan. Jag skiter iom jag blir avstängd för att jag är ärlig.men detta skulle jag kanske igentligen skriva här. Där typ alla i hela världen kan se det. Men det finns en del lärare på ribbaskolan som jag inte kan fatta riktigt. Endel ringer hem och ljuger,det kan jag bli så jävla förbannad för. Och det finns såna som tar sönder egensaker som man själv har lagt pengar påoch är sitt eget. Så jävla stördt. Det är lärare som inte har någon respekt för eleverna. Sen finns det lärare som är hur snälla som helst. Såna man bara vill ha flera av.då är fan skoldagen lyckad:)men jag palla inte bry mig nu. För nu ska jag sova. Och ni får ha det så jävla underbarn.så skriver jag mer imorgon. Tänk att det kan vara en del felstavning för jag uppdaterar från mobilen:-P


2010-09-13
21:58:04

Det har ju inte kommit några bilder..
Det är lite tråkigt nu på bloggen bara öfrja inte har lagt upp några bilder, men det är så att det inte funka,r men det r meningen så att ja ska testa nu igen:) får se om det funkar.. det märker ni ju..
2010-09-13
21:42:07

Veckans video?
kanske är dags att lägga upp veckans video, ni får tro vad ni vill, men det ÄR faktist på riktigt, den fanns också på existens å där var en varningstriangel där det står att man injte får lägga upp vidoe om det inte är sant,


2010-09-13
16:12:11

Goddag, satte mig precis på bussen. Och s...

Goddag, satte mig precis på bussen. Och ska åka till träningen nu. Är snart i kax,och där ska Aron hoppa på:) han ska också gå på samma träning som mig:-P fett nice, fan vad kul han kommer ha träningsverk första gången, aja det hade jag med:-P


2010-09-12
10:58:39

Takida
Här kommer dagens gamla godinglåt; tittade in på lite låtar igår då hittade ja så klart takida :Dsjung med och njut:)

2010-09-11
22:47:30

Godkväll. Här är jag igen, idag har jag...

Godkväll. Här är jag igen, idag har jag inte hunnit att uppdatera så mycket, för jag har tränat och så. Ni vet ju hur det gick. Det skrev jag i det förra inlägget. Nu sitter jag häri min stora säng och chattar med massa roligt folk, funderar på att sova:)men detta är det sista, inlägget för ikväll godnatt:)


2010-09-11
18:52:56

Oguud!
Shit jag har hunnit med väldigt mycket idag, vaknade smällde i mig två mackor och sen åkte ja mamma pappa till ÖB, köpte parfum och massa annat gott, det var nämligen sista dagen idag ja äter massa onyttigt så ja får passa på ;)
Efter det så väntade ja på leo och helena utanför Golds Gym där vi skulle träna, haha igentligen så måste man vara 16 år för att styrketräna och allt det där på det gymmet, men vi kom dit och snackade med han som stog där, och dom såg att ja inte var en liten kille, då fick jag börja träna där, men mamma och pappa måste skriva på papper, och imon så ska ja och leo träna ennu mera, men då måste mamma och pappa följa med :D
Dom ska ju bara skriva på sen drar dom:P
Detta är då första gången jag går på gym, och min bror på impad över att ja klarade av så många grejor.

Ja klarade 50 kilo bänkpress då ja var helt slut efter allt annat, så ja testade inte mera än så, men det ska ja göra imon, och den så klarade jag 80 i benpress (bara), det är rätt dåligt tycker jag, sen så hoppade ja till en grej som man satt ner, och var tvungen att vara rak i ryggen, och dra i en lina, med ett handgrepp, då den var inställd på 45, då sa ja till leo (menvafan höj till högsta) då det var 100 kilo, och ja klara det ;) ja är rätt duktig, så om några veckor kommer ni se en förendrad ludde (för hoppningsvis)  fy fan vad roligt det är!2010-09-11
17:45:35

Idag den 11 september är det 9 år sen te...

Idag den 11 september är det 9 år sen terrorattacken mot worldtredcenter var. Där flera hundratusentals människor dog och barn/ungdomar/vuxna miste sina anhöriga. Jag bryr mig och visar min omtanke för de drabbade genom att skicka vidare detta sms till ALLA! Gör det DU också!


2010-09-10
19:56:14

Nu har jag precis ätit en god middag med ...

Nu har jag precis ätit en god middag med underbara mamma pappa och leo,jag valde en schnitzel med potatis som huvudrätt och sen till förret blev det hummersoppa:) det gott, ni skulle bara äta detta, så jävla gott:)


2010-09-10
18:54:12

Hejsan nu sitter vi på hotelet och vänta...

Hejsan nu sitter vi på hotelet och väntar på att maten ska komma in. Ska bli gott med lite mat. Tycker jag allt. Kommer nog ta bussen hem sen. Kul kul. Ska lyssna på musik hela tiden tror jag:)men jag kommer vara uppdaterad hela kvällen tror jag, får se om jag orkar;) men jag kommer ladda upp en bild på min snygga jacka som jag köpte idag;)nice nice, jag blev riktigt nöjd med den. Köpte den på hm:)599 kr kostar den bara:)


2010-09-10
13:02:12

(")(")(")... Hejhej,gjor så vete nu en li...

(")(")(")... Hejhej,gjor så vete nu en liten stund. Sen ska jag vill min doktor. Och prata och så. Sen ska vi åka till company och titta på jacka. Jag vet exakt vad jag vill ha:) och jag har precis gjort i ordning mitt snygga hår nu också. Där min doktor är nu är så vårdcentralen den ska bli trevligt:)


2010-09-10
10:55:16

Godmorgon, ledig idag!
Thohejsan, är ledig från skolan idag, för ja ska prata med min läkare om mina medeciner! Ska bli kul faktist, med tanke med att jag ska börja träna, och prata med Diatist, det är så jäkla bra, att jag har fått tag på mitt liv igen,

Men nu kommer det roliga, här kommer några bilder!


(överredigerad)


2010-09-09
18:34:14

Godkväll, har precis vart och tittat om d...

Godkväll, har precis vart och tittat om det fanns någon jacka till mig. Men det fanns det inte. Fanns inte i min storlek. Så ska nog titta så en jacka inne i stan Imon. För vi var på a6 nu. Vet ni vad. Det kanske är så att jag och Aron ska börja träna någon svans i stan. Det ska bli kul. Min systers man. Han var lika stor som mig typ när han var yngre. Och då sa han till mig. Om jag börjar träna nu så kommer jag bli en biff:) jag är faktist glad över att jag här bestämt mig att jag ska göra det:)


2010-09-09
07:15:16

Hejsan folk, nu står jag här och väntar...

Hejsan folk, nu står jag här och väntar på bussen. Den borde komma när som. Vet inte varför den är så sen.det blev ingen jacka igår. För det blir det idag:) jag kommer nog lägga upp en bild på den. När jag kommer hem med den. Om jag gör de:) sen så ska jag och min bror fixa min dator så den inte är så seg. Det är ju som sagt en 10 år gammal dator;) men den kommer bli hur bra som helst tror jag, med nya delar så och allt. Men ett måste är att jag ska köpa en h disk:) det är ju fan bara 5 megabite på den. Nu sitter jag på bussen, men erik och Aron är inte här.


2010-09-08
21:44:50

Jag har fått en dator av min bror. En dat...

Jag har fått en dator av min bror. En dator som är ungefär 10 år gammal. Så nu håller jag på att uppdatera alla skitsaker på datorn:) fett nice med en egen dator. Imon så ska min bror hjälpa mig att byta ut typ alla delar i den så den blir mycket bättre. Skit nice. Haha i min hdisk i datorn så har jag 5 megabite, skit mycket ju. Haha eller inte:)


2010-09-08
20:59:19

Hejsan nu sitter jag på rummet och tittar...

Hejsan nu sitter jag på rummet och tittar idol igen. Väntar på att min bror ska komma hem och hjälpa mig med datorn. Får ju inte igång datorjävlen. Eller jag får inte igång internet. Och nu fick jag reda på att han är på väg :)


2010-09-08
20:34:33

Godkväll
Det blev inga bilder på william, alla pratade och hade kul istället, men ida sa att ja fick komma upp någon dag så kunde jag fota han där i både hängmattan och på gräset, de är ju så fint där på kvällarna , men ja kommer fota imon i naturen som vanligt, så kommer jag redigera dom för hoppningsvis :)

2010-09-08
18:09:35

Här kommer sista bilderna som jag har!
här kommer ett par bilder, det är tyvär dom sista, det är därför ja ska ut och fota efter ja har ladddat upp inlägget :)2010-09-08
17:34:55

Dagens låt!

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle

You're on the frontline
Everyone's watching
You know it's serious
We're getting closer
This isnt over

The pressure is on
You feel it
But you've got it all
Believe it

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Listen to your god
Shakira Waka Waka lyrics found on http://www.directlyrics.com/shakira-waka-waka-lyrics.html
This is our motto
Your time to shine
Dont wait in line
Y vamos por Todo

People are raising
Their Expectations
Go on and feed them
This is your moment
No hesitations

Today's your day
I feel it
You paved the way
Believe it

If you get down
Get up Oh oh...
When you get down
Get up eh eh...

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh
Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

2010-09-08
16:03:08

you now?
hello, är hemma från skolna och allt, det värkar osm att vi ska åka och köpa en jacka till mig, jävligt nice :)

Men nu så ska jag lägg aupp lite snygga bilder, idag valde jag gråfärgattema! :) Asså det man ska titta på är färgen :) Tycker en del blev väldgt snygga!

SKRIV VAD NI TYCKER!

2010-09-08
13:10:26

Goddag nu har jag bild,håller på att måla ...

Goddag nu har jag bild,håller på att måla alla färgen:) det blir rätt snyggt:)


2010-09-08
07:09:20

Godmorgon nu är jag strax framme vid buss...

Godmorgon nu är jag strax framme vid busshålplatsen,väntar så ett svar från Aron också, jag undrade om dom sitter på bussen:) asså erik och Aron:) idag är det en kort dag. Och jag är frisk. Så vi slutat 14.10:)


2010-09-07
21:54:24

Det här blir nog sista inlägget för ikv...

Det här blir nog sista inlägget för ikväll. Det beror på om jag orkar skriva ett till sen. Imon här jag bestämt att jag ska ta lite mera porträtt bilder så en liten unge. Som heter william, det är min brors och hans flickväns lilla unge:) som är drygt ett år:) hur gullig som helst, ni här ju sätt han. För jag här ju lagt upp några bilder på han. Nu när mitt camera raw funkar, så blir grundinställningarna mycket finare och bättre. Och det blir suveräna bilder:) och nu för tiden tar jag bara raw format så mitt 8 gig, och jpeg format så mitt 2 gig minneskort, jag känner att bloggen kommer bli full med bilder: idag när jag var ute och fotade i nya skolan. Eller förskolan, det hade stängt så det var därför jag gick dit. Jag brukar gå dit för det är så stor trädgård där typ. Och massa roliga vinklar. Och skuggor och olika växter. Och nu är bladen gula och gröna, det är fint.. Och det gör så att jag känner att hösten kommer närmare och närmare.. A iaf när jag gick dit. Så kom det en mamma tror jag, som undrade om jag behövde hjälp. Och hon undrade vad jag gjorde där. Och frågade vad jag heter och om jag borde här i skärstad. Och jag svarade så klart ja. Sen gick hon, jag trodde hon skulle typ skälla ut mig. Men hon lät skit glad:-D godnatt på er. Jag ska bara titta klart på ett program. Sen så så ska jag sova:)


2010-09-07
21:06:43

Imon så kanske mamma pappa jag ska åka i...

Imon så kanske mamma pappa jag ska åka in till stan och köpa en höstjacka till mig, jag är sugen så så skinjacka med sånt där tyg runt på halsen:) vet inte om det finns nu men vi får se vad det finns. Jag vill ha någon snygg:-P


2010-09-07
20:51:43

Nu är juryn förbannad :-P!

Nu är juryn förbannad :-P!


2010-09-07
20:12:54

Satte mig vid underbara soffan, i knät har...

Satte mig vid underbara soffan, i knät har jag en skål popcorn, och dricker cola:-Dfan vad gott, just nu är det en 27 årig tjej som sjunger. Jättefint:)


2010-09-07
18:18:16

Var ju ute och fotade?
Jag var ju ute och fotade, det kommer ni väll ihåg, (hoppas jag), här kommer lite bilder som ja blev nöjd med,
Släng in kommentar föresten och skriv vad ni tycker!

2010-09-07
18:08:06

Nu är jag hemma igen från fotandet, jag ...

Nu är jag hemma igen från fotandet, jag hade inget annat för mig så jag gick ut fotade lite, så nu sitter jag här och redigerar en del av bilderna. Jag ska lägga upp bilderna när jag är klart hej så länge:)


2010-09-07
13:51:39

Goddag, är hemma från skolan idag, jag h...

Goddag, är hemma från skolan idag, jag hade så jävl* ont i magen igår. Vet inte varför ja hade det. Men det bara blev så men jag tror jag kommer imon eller dagen efter asså på torsdag:)


2010-09-06
22:18:40

Nu har jag bytt till en annan mobil som ja...

Nu har jag bytt till en annan mobil som jag har fått av min bror. Det är nice :)


2010-09-06
21:58:26

Ett ord som är väldigt populärt i skola...

Ett ord som är väldigt populärt i skolan, jag pratar inte bara om ribbaskolan, iaf, ordet är mobbning, vem har Bestämt att det ska bli mobbning i skolan, det är det värsta jag vet och kan höra, att höra att man blir utsatt för något sånt, det kanske är det som gör att man har låga betyg, för vissa. Det är förjävligt rent ut sagt. Fy fan vad jag hatar det. Asså det låter korkat men tänk att man måste göra något "coolt" för att få respekt. Fy fan, jag här själv blivit utsatt för detta i flera år, och det är fortfarande lite kvar i skolan, men jag fattar inte att skolan gör något. Det enda dom gör är så att bråket slutat. Sen så fortsätter dom att göra sitt jobb. Dom bryr sig inte om hur man mår efteråt, att det sätter sig på det psykiska. Dom fattar inte. Eller berätta vad ni tycker? Lägg in en kommentar om vad ni tycker? Har ni själva blivit utsatta för mobbning.?skriv.


2010-09-06
21:38:32

Dagens fråga?... Här kommer dagens fråg...

Dagens fråga?... Här kommer dagens fråga, vad tycker du är bäst märke mellan canon och nikon, SV: jag tycker så klart canon, men det är olika tror jag, beror på vilken kamera man börjar använda, vi säger om jag skulle börja använda en nikon kamera eller ett annan märke, så skulle jag ju klart tycka det var bäst, jag tror det mest är så,:)får fick ni svaret:)


2010-09-06
15:21:04

Hejhopp hoppade på bussen nu, så nu är jag...

Hejhopp hoppade på bussen nu, så nu är jag på väg hem:) ska hem och sitta vid datorn:)tror jag.


2010-09-06
14:33:11

Godmiddag, nu Har jag precis slutat hemkun...

Godmiddag, nu Har jag precis slutat hemkunskapen och gjort allt de där, så nu sitter jag här och tittar på anaconda, var glada över att jag hade teckning, för det finns typ ingen teckning i skolan, vet inte varför men det bara är så:) det är så jävla nice. För vi slutar om en halvtimme ungefär.


2010-09-06
11:55:41

Har precis ätit mat, så nu är jag erik ...

Har precis ätit mat, så nu är jag erik och aron ute och vandrar, funderar på att dra till ica och köpa upp mina 4 kr:-P vet ni vad jag ska göra idag- vad bra att ni inte visste det, för jag ska in till stan och fota,med ronja haha:)


2010-09-06
11:02:26

På prata med sektorn:) hej då:)

På prata med sektorn:) hej då:)


2010-09-06
10:47:16

Hejsan nu är jag i Klassrummet och har lek...

Hejsan nu är jag i Klassrummet och har lektion, det väldigt tråkigt, jag här no, men vi ska dra om 5 minuter till rektorn:)sen har vi rast, sen mat tror jag:)


2010-09-06
08:04:22

Godmorgon allt folk, nu står jag här och...

Godmorgon allt folk, nu står jag här och väntar på bussen, ska nämligen till skolan. Ja tog en tidigare buss för att mina kompis har redan åkt till skolan:) men nu är ni la glada att jag kan uppdatera, jag tror jag skriver mer på bussen:)hej så länge:)


2010-09-05
20:44:15

Sitter på mitt rum nu, och tidsfördriver...

Sitter på mitt rum nu, och tidsfördriver, jag håller på att göra en pananormabild,av typ 4 bilder på solen. Jag tror detta blir det sista inlägget för idag, imon ska jag ju till skolan så jag hinner ju inte att blogga då från en dator. Men det är tur av jag har mobil:-Psom jag kan uppdatera ifrån hela tiden:)ni får ha det så gott folk. Och sov gott:)


2010-09-05
20:15:50

Himlen är röd, och det är...fint,så nu...

Himlen är röd, och det är...fint,så nu här jag tagit ett par snygga kort på himlen. Så nu är jag på väg hem, jag går på gatan:) jag lägger antagligen in bilder sen, eller imon. Vet inte, beror på om jag orkar.:)


2010-09-05
19:50:26

Såpbubbbblor
Sökte litem och tillslut hittade ja denna roliga och tuffa video! :) gigantiska bubblor :D

2010-09-05
19:14:47

Hejsan nu sitter jag och degar framför da...

Hejsan nu sitter jag och degar framför dator. Och skriver med roliga lisa och ronja:) det är kulkul, jag ska in till stan imon och fota kanske, vi får se vad som händer:)


2010-09-05
18:41:39

Här kommer några bilder som ja tog :)Så jävla söta är ni små ungar :)

2010-09-05
17:22:16

Nu har jag precis tagit mig en kaka, har t...

Nu har jag precis tagit mig en kaka, har tagit massa fina bilder på ungarna, oskar william och molly det blir väldigt fina bilder:) jag ska bara redigera lite bilder:)


2010-09-05
15:24:32

Hejsan allt gott folk, nu är jag på väg...

Hejsan allt gott folk, nu är jag på väg hem:) det blev inga pankakor, för det blev stekt lax och potatis och god sås:)när jag kommer hem så ska jag hälsa på mamma och pappa, sen så ska jag göra klart lottas design:) några program funkade inte på hennes dator.så jag får göra klart den på min:)


2010-09-05
13:53:08

Sitter vid datorn, och hjälper systern min...

Sitter vid datorn, och hjälper systern min med en design,:) det går faktist bra:) jag väntar bara på att photoShoP har laddat färdigt:)


2010-09-05
09:49:57

Väldigt kul med humor på teve:) haha pippi...

Väldigt kul med humor på teve:) haha pippilångstrump:) det är kul:)


2010-09-05
09:43:12

Ne nu sitter jag och åter frukost, det ble...

Ne nu sitter jag och åter frukost, det blev fil och knäckebröd:) jätte gott:)


2010-09-05
08:28:08

Här kommer bilderna! :)
Denna bilden är en typ kruka som har en lampa där vattnet sprutar ut, så ja tog en lång slutartid och en kort slutartid :)

2010-09-05
07:42:41

Snart kommer det bilder!
Snart kommer det få bilder från hundvakten igår :)

2010-09-05
06:58:45

Godmorgon, ligger i sängen och halvsover....

Godmorgon, ligger i sängen och halvsover. Fan vad skönt att sova ut:) idag är det söndag och betyder att jag inte kan sova över här mera. För jag har skola imon. Det är lite blandade känslor om de:-P det är både roligt och tråkigt:) men va fan det är bara ett år kvar sen:) så jag får stå ut;) eller vad säger ni?


2010-09-04
22:58:53

Detta blir antagligen kvällens sista inläg...

Detta blir antagligen kvällens sista inlägg,:) nu ska jag bara titta lite till på filmen. Sen ska jag sooova fy fan vad gott:-D jag skriver mer imon:)


2010-09-04
22:10:25

Isen smälter, solen smälter, vinden fast...

Isen smälter, solen smälter, vinden fastnar,vattnet fryser, även vårat liv förendras, människan förendras det får man acceptera, mitt liv är helt jävla perfekt. Jag här världens bästa familj och jag älskar min familj så jävla mycket<3 mina betyg kanske inte är så bra. Men va fan det löser sig. Jag har fan världens bästa vänner. Jag känner att mitt liv blir bara bättre och bättre för varje dag.ingen har lika bra som jag:)


2010-09-04
21:48:44

Vinter,vår,sommar,höst. Vilken är eran ...

Vinter,vår,sommar,höst. Vilken är eran favorit årstid? Min är allihop, för att man kan göra så många olika säker på olika årstider. Ja ni kan nog tänka efter vad man kan göra så sommaren och hösten våren och och så:) just nu älskar jag hösten, eller jag bara längtar till att man behöver ta på sig en tjock jacka. Men vi är inte där än. Nu är vi här, nutiden då det är frost och kallt ute. Så håll vara på tiden nu för tiden går väldigt fort:)


2010-09-04
21:42:17

Så ja läsare, nu har jag duschat färdig...

Så ja läsare, nu har jag duschat färdigt:) fi fan vad gott det var:) jag tror att mina ögon slocknar snart, jag är så jävla trött. Jag blundar nämligen nu när jag skriver. Så vi får se om allt är fel eller rätt:) man får hoppas på det bästA:-)


2010-09-04
21:17:40

Ne nu ligger jag här i soffan. Och ruttna...

Ne nu ligger jag här i soffan. Och ruttnar utan att göra något:) livet är fint:) haha funderar på att gå och duscha:) jag skriver mer sen puss hej måste snabba mig.


2010-09-04
20:50:58

Väldigt, väldigt roligt. Jag här råkat...

Väldigt, väldigt roligt. Jag här råkat trycka på någon knapp på tangentbordet,så att när jag trycker på i så blir det en 5a:-P fy fan så jag måste uppdatera från mobilen:)men det duger väll;) eller vad säger ni?:)


2010-09-04
19:27:24

Hejhej, nu är jag och lotta hemma från a...

Hejhej, nu är jag och lotta hemma från alla hundar:) så nu har vi käkat i oss en hemmagjord pizza:-P direkt när vi kom hem så satte jag mobilen på laddning så klart:-P så nu kan jag uppdatera väldigt mycket. För jag orkar inte sitta vid min lilla laptop:) nu har jag ju inget för mig så då tittar jag och lotta på teve, en skräckfilm faktist:)


2010-09-04
17:23:14

The canon photo ? The fire photo in the wa...

The canon photo ? The fire photo in the water:)// ne men nu har jag tänkt och jag får en himla massa frågor. Och då tänkte jag köra igång med en frågestund:) det är bäst när jag har fått en del besökare:)men fråga vad fan ni vill, så samlar jag ihop alla frågat och svarar på dom nästa lördag:-D


2010-09-04
16:56:57

Nu sitter jag här med lotta och gosar med...

Nu sitter jag här med lotta och gosar med hundarna:) mys:) jag här faktist skrivit ganska många inlägg från mobilen:)jag trodde inte jag skulle hinna det innan mobilen dog:-P


2010-09-04
16:33:09

Nu kom hunden precis. Den var väldigt sö...

Nu kom hunden precis. Den var väldigt söt. Det var ju samma ras som dom andra. Den heter orion:)just nu sitter två st kamphundar i mitt knä:-Phur snälla som helst:)


2010-09-04
16:16:04

Riktigt nice, nu sitter jag och lotta på ...

Riktigt nice, nu sitter jag och lotta på golvet. Och myser med hundarna. Snart kommer en till hund:) var precis ute och tog kort på en liten vatten sak dom har som bubblar:) det blev bäst bilder när man hade långsam slutartid:) då blev det fan som eld:-P


2010-09-04
15:53:11

Som ni har sätt så har jag gjort en ny h...

Som ni har sätt så har jag gjort en ny header, jag blev faktist nöjd. Men jag ska byta när jag kommer hem:-P för att jag vill inte ha en sån egobild på mig:) jag ångrade mig heter det... För den nya headern som kommer är mycket bättre den är inte en stor bild som är över hela bilden:) för denna är hel vid som bakrunden.och då står det massa texter. Och det är ett fint mönster också:-P


2010-09-04
15:44:06

Nu har jag precis käkat ett stort och fin...

Nu har jag precis käkat ett stort och fint äpple:) det var jätte gott:) konstigt nog så är jag väldigt uttråkad:-P jag tror inte det är så konstigt jag har inte vart ute så ungefär 6 timmar. Haha jag måste ut!:-D


2010-09-04
15:34:52

Men vi märker ju när jag har laddat upp ...

Men vi märker ju när jag har laddat upp sista inlägget:-P för då kanske det är dött på bloggen:) men om jag inte upp daterar här. Så kan ni alltid gå in på min bilddagbok och titta på alla nya bilder jag har lagt upp:)


2010-09-04
15:30:11

Det är så jävla surt, för dom vi är h...

Det är så jävla surt, för dom vi är hos har ingen sony ericsson laddare:-P så min mobil dör snart:( jag tror den dör bara för jag har vart inne på internet så mycket. Och sökt på massa. Men från och med nu ska jag bara vara inne på facebook på nätet:)


2010-09-04
15:12:58

Goddag allehopa:) sitter framför teven oc...

Goddag allehopa:) sitter framför teven och glor, på ett program som heter kvalster:-P rätt bra svensk film. Lotta kom Just in i teverummet också:) trevligt,trevligt:) vad gör alla människor nu?B-)


2010-09-04
14:15:57

Satte precis på kaffe till lotta:) släpp...

Satte precis på kaffe till lotta:) släppte också ut några hundar men jag tog in dom lika snabbt igen. För grannen var ute så dom började skälla. så nu sitter dom här och myser med varandra:) jag ska fråga ägaren om jag får lägga upp ett par bilder på hundarna och länka deras hemsida också:)hundarna är väldigt fina..


2010-09-04
13:33:57

Hejsan,jag har tyvär inget kontakt med en...

Hejsan,jag har tyvär inget kontakt med en dator. Nu för tillfället för jag är inte hemma :) men jag ska försöka slänga in en fin bild på någoting;) min vecka har vart fantastiskt:) skolan är rolig nu när min andra kompis har börjat där. Aron tjockis heter han:-P det är riktigt nice:) hur har eran vecka varit:)


2010-09-04
13:27:19

Haha nu kommer första inlägget från mobile...

Haha nu kommer första inlägget från mobilen:-P


2010-09-02
20:13:10

Godkväll tanter!
Här kommer lite bilder som ja har sparat på datorn,!